2020-05-14 16:29:32

UPISI U PRVI RAZRED: PREGLED KOD ŠKOLSKOG LIJEČNIKA

Poštovani roditelji,

sukladno Preporukama HDŠSM i HZJZ, obavještavamo vas da školska medicina nastavlja s radom u reaktiviranom opsegu što uključuje i provedbu sistematskog pregleda djeteta prije upisa u prvi razred osnovne škole.

Termin pregleda kod nadležne školske liječnice doc. dr. sc. Vere Musil možete dogovoriti putem web aplikacije Terminko.com.

ŠKOLSKA AMBULANTA:

Tel. 01/484 3049

Adresa: Matka Laginje 16,

Radno vrijeme: parni datumi – prije podne; neparni datumi – poslije podne

Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta zbog upisa u prvi razred, koji provode Stručna povjerenstva škola, za sada se još neće provoditi.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je pokrenulo žurne izmjene Pravilnika o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnih povjerenstava kojim je postupak upisa u prvi razred osnovne škole reguliran, a u kontekstu izvanredne situacije pandemije koronavirusa.

Sve informacije vezano za upise učenika u prvi razred osnovne škole objavljivat ćemo na mrežnim stranicama Škole, a u lijevom izborniku možete pronaći Kutak za buduće prvašiće u kojemu se nalaze zanimljivi i korisni zadaci za buduće prvašiće.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti ravnateljici Lidiji Sosa Šimenc na e-mail lidija.sosa-simenc@skole.hr i lidija.sosa.simenc@gmail.com ili mobitel 091 233 3493 te školskoj pedagoginji Matei Penava na e-mail matea.penava1@skole.hr ili matea.penava93@gmail.com.

Veselimo se vašem dolasku!


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb