2020-01-18 18:30:00

PREDAVANJE „ULOGA RODITELJA U DJETETOVU UČENJU“

                                        

Zagreb, 15. siječnja 2020.

 

Dragi roditelji,

 

s obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca potvrđuju vlastitu sposobnost, od velike je važnosti da ih vi kao roditelji pravovremeno upoznate i pripremite za ovu životnu promjenu. Osim pripreme odgovarajuće radne sredine, osobito je važno da ih se pravilnim odgojem i savjetima motivira za daljnje uspjehe, što uključuje postavljanje realnih očekivanja, slušanje s razumijevanjem i pružanje podrške kada naiđe problem. Imajući u vidu važnost roditelja u djetetovom odrastanju i sazrijevanju, iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“. Predavanje je namijenjeno prvenstveno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola, a organiziraju ga Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba.

 

Predavanje „Uloga roditelja u djetetovu učenju“ održat će se

 u srijedu, 22. siječnja 2020. godine, s početkom u 18.00 sati

u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova ulica 62a.

 

Predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“ održat će mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ poduzima sve u svrhu poboljšanja kvalitete života u zajednici u kojoj djeluje, posvećujući pozornost aktivnostima iz područja društveno odgovornog poslovanja, što uključuje brojne edukacije i predavanja.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Kontakt: Ružica Herceg, ruzica.herceg@mpr.hr, +385 91 4669 602; Jelena Jonke Badić, jelena.jonkebadic@stampar.hr, +385 91 4696 159

Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb